BloggProffs

Designa barnkläder direkt på webben

Varför designa barnkläder på webben?

Att designa barnkläder på webben är en häftig upplevelse. Processen för själva designen är underhållande och man får använda sin kreativa sida och en hel del fantasi. Naturligtvis kan man bli sittande ett tag men tiden går ju fort när man har kul. Det är många som drömmer om att bli designer eller prova på livet som designer men det är ytterst få som verkligen tar tag i saken och provar på. Men nu finns möjligheten att snabbt och enkelt designa barnkläder via webbben.
Vidare är det lite av julaftonsstämning när klädesplagget levereras hem. Lite nervositet och spänd förväntan vilar i luften. Uppfyller klädesplagget mina förhoppningar? Hur ser det ut i verkligheten? När väl barnet bär ens unikt designade barnkläder är det en speciell känsla som är svår att beskriva.

Varför är det mer praktiskt att designa barnkläder på webben?

Till och börja med är det smidigare att handla kläder online. Jämför med att springa runt bland olika affärer, köpcentrum och avdelningar. Många har också en bild i huvudet av hur klädesplagget ska se ut och hittar man inget som matchar bilden i huvudet kan eftermiddagen bli lång.
Vidare är själva processen för att själv designa barnkläder nästan lönlöst omständig. Först ska du hitta en klädesplagg utan tryck, ett motiv som passar, ett typsnitt (om du ska ha text), vektorisera motivet, konvertera till rätt format etc etc. Ja du förstår med största sannolikhet) problematiken.

Hur ska jag tänka när jag designar barnkläder online?

Använd fantasin och din egen kreativitet. Begränsningarna är få och det är ju faktiskt enbart DU som bestämmer hur dit klädesplagg ska designas. Det är just friheten som är attraktiv. Barnkläder kan ha så många utformningar, exempelvis kan de vara söta, matcho, coola, ämnespecifika, budskapsorienterade etc etc. Om du behöver lite nya ideér så finns det råd och tips för design barnkläder. Exempelvis finns det olika rekommendationer på motiv och texter. Både roliga, gulliga och utmanande texter samt motiv.

Taggar: , , , ,

En kommentar till “Designa barnkläder direkt på webben”

  1. GoldenTabs Säger:

    MChZ29 https://goldentabs.com/

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu